за нас

Хенан Kelandi филтер технологија копродукции, ООД

Хенан Kelandi филтер технологија копродукции, Ltd е професионална производител на филтер за вода, нашата компанија е посветена на истражување и развој, проектирање, производство и продажба на филтер технологија во областа на третман на вода. И KLD поседува сто илјади фаза чиста производство работилница и модернизирана опрема за тестирање ...

предност

 • Секогаш го става на квалитетот на прво место и строго врши надзор на квалитетот на производот на секој процес.

  Квалитет

  Секогаш го става на квалитетот на прво место и строго врши надзор на квалитетот на производот на секој процес.
 • Нашата компанија има долго - мандат кооперативни односи со многу домашни претпријатија, на пример: ZhongNeng хемиски, Luxi, КИНА WATER.ZYSCO

  партнер за соработка

  Нашата компанија има долго - мандат кооперативни односи со многу домашни претпријатија, на пример: ZhongNeng хемиски, Luxi, КИНА WATER.ZYSCO
 • Професионална производител на вода филтер елемент производи речиси 20 години. Нашиот штаб канцеларија се наоѓа во Xinxiang Сити, Хенан, Кина.

  Производител

  Професионална производител на вода филтер елемент производи речиси 20 години. Нашиот штаб канцеларија се наоѓа во Xinxiang Сити, Хенан, Кина.

Најнови производи