Rreth nesh

Henan Kelandi Filter Teknologjia Co, Ltd

Henan Kelandi Filter Teknologjia Co, Ltd, është një prodhues i filtër të ujit, kompania jonë është e angazhuar për R & D, projektimin, prodhimin dhe shitjet e teknologjisë filtër në fushën e trajtimit të ujit. Dhe KLD zotëron njëqind mijë fazë punëtori të prodhimit të pastër dhe të pajisjeve të modernizuara provë ...

avantazh

 • Gjithmonë e vë cilësinë në vendin e parë dhe në mënyrë rigoroze të mbikëqyrë cilësinë e produktit të çdo procesi.

  cilësi

  Gjithmonë e vë cilësinë në vendin e parë dhe në mënyrë rigoroze të mbikëqyrë cilësinë e produktit të çdo procesi.
 • Kompania jonë ka një marrëdhënie të gjatë - gjatë të bashkëpunimit me shumë ndërmarrje vendase, për shembull: Zhongneng Kimike, Luxi, Kinë WATER.ZYSCO

  partner bashkëpunues

  Kompania jonë ka një marrëdhënie të gjatë - gjatë të bashkëpunimit me shumë ndërmarrje vendase, për shembull: Zhongneng Kimike, Luxi, Kinë WATER.ZYSCO
 • prodhues i filtër të ujit element Produkte gati 20 vjet. Zyra jonë selisë është e vendosur në Xinxiang City, Henan, Kinë.

  prodhues

  prodhues i filtër të ujit element Produkte gati 20 vjet. Zyra jonë selisë është e vendosur në Xinxiang City, Henan, Kinë.

Produktet e fundit